טיפים להכנת עוגה ישרה: עוגה העוגות יוצאות לי שטוחות פלס,ללא גבעה,כיפה או בטן והתשובה היא כזאת,קחו תבנית,בה תאפו את העוגה,ורפדו אותה בנייר אפייה,גם את הבסיס וגם את הדפנות-ניתן להדביק את נייר האפייה,והרצועות לדפנות בעזרת קצת מרגרינה או חמאה,שיפכו את בלילת העוגה לתוך התבנית ה"מרופדת"ואפו כרגיל,בתום האפייה הניחו לעוגה להצטנן ולהתייצב-מומלץ לחכות כשעתיים לאחר הוצאתה מהתנור.קחו מגש או פלטה הצמידו אותו לעוגה והיפכו אותה למגש,הסירו בזהירות את נייר האפייה והריי לכם עוגה ישרה עליה תוכלו להניח בקלות תמונה אכילה.