קרצו עם אותו חותכן של העוגיות עיגולים מבצק סוכר בצבע קרם 
   הברישו בעדינות את העוגיה במעט ריבה מדוללת במים חמים
   הניחו את בצק הסוכר על גבי העוגיה
   
   חתכו כל לב ל-2
   שמנו את האצבעות בטיפונת חמאה ועגלו את חיתוכי הסכין

 

 הברישו את הבצק שעל העוגיה בטיפונת מים וצרו את עלי הכותרת של הפרח
   גלגלו בצק סוכר ירוק לנחש דקיק וצרו את הגבעולים
   חתכו את השאריות בעזרת מספריים
   הכינו צורה של טיפה
   את הטיפה יש לשטח
   ובעזרת קיסם ליצור חריץ -כמו בצילום
   הדביקו את העלים והרי לכם עוגיות מרהיבות. לבצקי סוכר בכל הצבעים לחצו כאן 

ההדרכה נלקחה מאתר http://cakejournal.com