אין לך פריטים בסל הקניות שלך.
סך ביניים: 0.00 ש"ח
מרכז הזמנות ארצי: 04-8266267, א’-ה’ 09:00-19:30, ו’ 08:30-14:00
שליח חינם עד הבית בקנייה מעל 299 ₪
הכנת הבצק
ערבבו את חומרי הבצק וקררו ½ שעה. | |
רדדו את הבצק במערוך לגובה של ס"מ ,צרו עיגולים -מומלץ להשתמש בחותכן בקוטר 3 ס"מ-מדובר בסוכריות.... הכניסו לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ל-20-25 דקות . הוציאו מהתנור וקררו היטב | |
הכינו בקבוק רויאל אייסינג לבן ובקבוק רויאל אייסינג ורוד,לקבלת המוצר- |
|
התחילו במסגרת,המשיכו לזלף את כל העוגיה ברויאל הלבן.קחו את הבקבוק עם הצבע הנוסף וצרו 5 עיגולים בדפנות ובעזרת קיסם מישכו אותם פנימה-כמו בתמונה
|
|
אפשר להמשיך ולשחק רק תעשו זאת מהר כי החומר מתייבש... | |
אפשר ליצור צורת ספירלה | |
המתינו כ-12 שעות,בדקו שהרויאל התייבש היטב ועטפו בצלופן עם סרטים תואמים בקצוות.
תהנו
|
נלקח מאתר bakerella.com