מצרכים:

  • 1/4 2 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כוס סוכר 
  • 2 חלמונים 
  • 1 כף תמצית וניל 
  • 200 גרם מרגרינה/חמאה
  • 2 כפות קקאו

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי הבצק ללא הקקאו

מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, לחלק אחד מוסיפים 2 כפות קקאו, לשים עד שהקקאו יתפזר באופן שווה בבצק.מכניסים למקרר לחצי שעה.

מתחילים:

 רדדו את הבצק ובעזרת חותכן/כוס קרצו עיגולים.
הניחו 4 עיגולים כמו בצילום (לבן,חום,לב,חום)
 
 התחילו לגלגל עד להשלמת הפעולה
 שימו לב לצילום
 ככה זה צריך להראות
 חיתכו בעזרת סכין את הגליל שיצרתם לשני חלקים
 הניחו את החלק הישר שישמש כבסיס על גבי נייר אפייה
 חממו תנור לחום של 160 מעלות והכניסו לאפייה של 15-20 דקות
 
תראו כמה שזה מקסים!!!
 
בהצלחה