אין לך פריטים בסל הקניות שלך.
סך ביניים: 0.00 ש"ח
מרכז הזמנות ארצי: 04-8266267, א’-ה’ 09:00-19:30, ו’ 08:30-14:00
שליח חינם עד הבית בקנייה מעל 299 ₪
מצרכים:
למחמם את התנור ל 170 מעלות לשמן את התבנית, כבר מתחילים:
בקערה של המיקסר לערבב את הסוכר וביצים עד שמתבהר, כ 2 דקות. להוסיף לתערובת במהירות נמוכה את השמן, חלב והווניל עד שהתערובת אחידה בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח התופח והמלח. להסיר את הגושים. מוסיפים את התערובת היבשה לחומרים הרטובים. מהירות בינוניות או עד שהבלילה חלקה . הקפד לגרד את הקערה באמצע הערבוב.
לוקחים כמחצית מהבלילה ומניחים בצד לבלילה שנשארה יש להוסיף את הקקאו ולערבב היטב. הקפידו להשתמש במסננת כדי למנוע גושי קקאו בבלילה. |
|
לקוחים את הבלילה הבהירה ושופכים כ-3 כפות גדושות לאמצע התבנית,עליה (להשתדל בדיוק באמצר)שופכים מהבלילה הכהה וכן הלאה שיטת המזיגה הזאת תיצור את פסי הזברה |
|
אופים את העוגה במרכז התנור שחומם מראש ל35-45 דקות, או עד שהעוגה משחימה קל וקיסם יוצא נקי. | |
לקרר את העוגה בתבנית למשך 10 דקות, ולאחר מכן לחלץ אותה לצלחת יפה לסיים את הקירור. לאחרר קירור מלא לפזר אבקת סוכר |
משעשע: אתם יכולים לשמור את כל תערובת לעוגת הווניל, לחלק אותה לשתי קבוצות ולצבוע כל אחד בצבע אחר-חום עם אדום/צהוב/סגול/כחול.
בהצלחה
המתכון נלקח מהבלוג-http://thewhimsicalcupcake.wordpress.com