אין לך פריטים בסל הקניות שלך.
סך ביניים: 0.00 ש"ח
מרכז הזמנות ארצי: 04-8266267, ימים א'-ה' 9:00-19:00, ו’ 08:30-14:00
שליח חינם עד הבית בקנייה מעל 299 ₪
|
מצרכים:
|
|
| לאחר שהבצק תפח תיצרו עיגולים שווים | |
| בינתיים הכניסו לסיר רחב 1 כוס סוכר | |
| בשלו על אש נמוכה תוך כדי עירבוב עד לקבלת קרמל | |
|
לאחר שהסוכר התקרמל הוסיפו 6 כוסות מים חמים(שימו לב,אם תוסיפו מים קרים הסוכר יתקשה ויצור גושים)
הכניסו לסיר 1/2 כפית סודה לשתייה והמשיכו לבשל
|
|
| ליצירת הבייגלה- הכניסו את האצבע באמצע העיגול לקבלת חור | |
| התחילו לסובב את האצבע עם הבצק לקבלת צורת בייגלה | |
| הכניסו את הבייגלה לסיר עם המי קרמל ובשלו כדקה וחצי מכל צד | |
| הוציאו את הבייגלה בעזרת כף מחוררת לצלחת עם שומשום | |
|
רפדו תבנית בנייר אפייה והניחו את הבייגלה.
הכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15-20 דקות
את הבייגלה הארוך לא הכנסנו למים ,לאחר יצירת הצורה טבלנו אותו ישר בשומשום עם מלח-מעדן
|
|
|
מוכנים והתחסלו תוך 10 דקות.
תהנו
|