אין לך פריטים בסל הקניות שלך.
סך ביניים: 0.00 ש"ח
מרכז הזמנות ארצי: 04-8266267, א’-ג’ 09:00-18:00,ד'-ה' 9:00-19:00, ו’ 08:30-14:00
שליח חינם עד הבית בקנייה מעל 299 ₪
לפנקייק:
לספירלה:
![]() |
מערבבים היטב את בלילת הקינמון ומכניסים אותה לשק זילוף/קונוס מנייר אפייה |
![]() |
מחממים מחבת טפלון ומשמנים אותה עם קצת חמאה,לאחר שהמחבת חמה יוצקים מהבלילה |
![]() |
לאחר שהבלילה מתייצבת מעט ומתחילות להופיע עליה בועות יש לזלף בצורה עיגולית את תערובת הקינמון |
לאחר שיש כבר הרבה בועות על הפנקייק זה הזמן להפוך אותו בעדינות בעזרת טרבד | |
![]() |
להמתין מספר שניות ולהוציא לרשת צינון/צלחת |
![]() |
חשוב-אחרי כל מנה של פנקייק יש לנקות את המחבת עם מגבת נייר לחה, באמצעות מלקחיים. בדרך זו תוכלו למנוע את שריפת הסוכר שנשארה במחבת מהפנקייק הקודם |
נלקח מאתר-testadoprovadoeaprovado