הטרנד החדש להכנת נשיקות עם תמונות/כיתוב. ההכנה פשוטה ושווה את הזמן,מוכנים?....קדימה.

מצרכים להכנת המרנג:

שלושה חלבונים בטמפרטורת החדר + כוס ורבע סוכר

למבחר ענק של שקפים לחצו כאן

 

 מכניסים את החלבונים והסוכר לקערה אותה מניחים על סיר עם מים רותחים(בן מארי)מתחילים לערבב בעזרת מקצפה ידנית  עד שהסוכר נמס והמסה קצת מתחממת.

 

 

 

 

מעבירים את התערובת למיקסר ומקציפים במהירות גבוהה כ-10 דקות
 לאחר 10 דקות הקצפה הקצף יהיה צמיגי,אלסטי,מבריק ומוכן לזילוף.
   בינתיים נחמם את התנור לחום של 80-85 מעלות
 

- נניח את השקפים המודפסים על גבי תבנית שהצד המחוספס שלהם כלפי מעלה,לצפייה במגוון שקפים לנשיקות לחצו כאן

 

 נמלא את השקית זילוף בקצף,רצוי להשתמש בצנטר כוכב או חלק.נתחיל לזלף על גבי ההדפסים

לצנטרים לחצו כאן,לשקית זילוף לחצו כאן.

   ונמשיך עד הסוף...
 

 נכניס לתנור שחומם מראש לחום של 80-85 מעלות למשך שעה וחצי

 

לאחר שהנשיקות מוכנות ובעודן חמות,נוריד אותן מהשקף.

 

   
נשיקות מסודרות בכוסיות,כ"כ יפה נשיקות קיטי    
       
 נשיקות אהבה  נשיקות פרוזן