אין לך פריטים בסל הקניות שלך.
סך ביניים: 0.00 ש"ח
מרכז הזמנות ארצי: 04-8266267, א’-ג’ 09:00-18:00,ד'-ה' 9:00-19:00, ו’ 08:30-14:00
שליח חינם עד הבית בקנייה מעל 299 ₪
![]() |
קרצו עם אותו חותכן של העוגיות עיגולים מבצק סוכר בצבע קרם |
|
הברישו בעדינות את העוגיה במעט ריבה מדוללת במים חמים |
|
הניחו את בצק הסוכר על גבי העוגיה |
|
|
![]() |
חתכו כל לב ל-2 |
![]() |
שמנו את האצבעות בטיפונת חמאה ועגלו את חיתוכי הסכין |
|
הברישו את הבצק שעל העוגיה בטיפונת מים וצרו את עלי הכותרת של הפרח |
![]() |
גלגלו בצק סוכר ירוק לנחש דקיק וצרו את הגבעולים |
![]() |
חתכו את השאריות בעזרת מספריים |
![]() |
הכינו צורה של טיפה |
![]() |
את הטיפה יש לשטח |
![]() |
ובעזרת קיסם ליצור חריץ -כמו בצילום |
![]() |
הדביקו את העלים והרי לכם עוגיות מרהיבות. לבצקי סוכר בכל הצבעים לחצו כאן |
ההדרכה נלקחה מאתר http://cakejournal.com