אין לך פריטים בסל הקניות שלך.
סך ביניים: 0.00 ש"ח
מרכז הזמנות ארצי: 04-8266267, א’-ה’ 09:00-19:30, ו’ 08:30-14:00
שליח חינם עד הבית בקנייה מעל 299 ₪
קרצו עם אותו חותכן של העוגיות עיגולים מבצק סוכר בצבע קרם | |
הברישו בעדינות את העוגיה במעט ריבה מדוללת במים חמים | |
הניחו את בצק הסוכר על גבי העוגיה | |
חתכו כל לב ל-2 | |
שמנו את האצבעות בטיפונת חמאה ועגלו את חיתוכי הסכין | |
|
הברישו את הבצק שעל העוגיה בטיפונת מים וצרו את עלי הכותרת של הפרח |
גלגלו בצק סוכר ירוק לנחש דקיק וצרו את הגבעולים | |
חתכו את השאריות בעזרת מספריים | |
הכינו צורה של טיפה | |
את הטיפה יש לשטח | |
ובעזרת קיסם ליצור חריץ -כמו בצילום | |
הדביקו את העלים והרי לכם עוגיות מרהיבות. לבצקי סוכר בכל הצבעים לחצו כאן |
ההדרכה נלקחה מאתר http://cakejournal.com