אין לך פריטים בסל הקניות שלך.
סך ביניים: 0.00 ש"ח
                                    מרכז הזמנות ארצי: 04-8266267, ימים א'-ה' 9:00-19:00, ו’ 08:30-14:00
שליח חינם עד הבית בקנייה מעל 299 ₪
|   | קרצו עם אותו חותכן של העוגיות עיגולים מבצק סוכר בצבע קרם | 
|  | הברישו בעדינות את העוגיה במעט ריבה מדוללת במים חמים | 
|  | הניחו את בצק הסוכר על גבי העוגיה | 
|  | |
|  | חתכו כל לב ל-2 | 
|  | שמנו את האצבעות בטיפונת חמאה ועגלו את חיתוכי הסכין | 
|   
 | הברישו את הבצק שעל העוגיה בטיפונת מים וצרו את עלי הכותרת של הפרח | 
|  | גלגלו בצק סוכר ירוק לנחש דקיק וצרו את הגבעולים | 
|  | חתכו את השאריות בעזרת מספריים | 
|  | הכינו צורה של טיפה | 
|  | את הטיפה יש לשטח | 
|  | ובעזרת קיסם ליצור חריץ -כמו בצילום | 
|  | הדביקו את העלים והרי לכם עוגיות מרהיבות. לבצקי סוכר בכל הצבעים לחצו כאן | 
ההדרכה נלקחה מאתר http://cakejournal.com