הכנת הבצק

  • 100 גרם חמאה 
  • 2 כוסות קמח 
  • 1 ביצה 
  • 1/3 כוס סוכר 
  • 1/2 שקית קטנה של אבקת אפייה
  • 4 כפות מים
ערבבו את חומרי הבצק וקררו ½ שעה.
רדדו את הבצק במערוך לגובה של ס"מ ,צרו עיגולים -מומלץ להשתמש בחותכן בקוטר 3 ס"מ-מדובר בסוכריות.... הכניסו לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ל-20-25 דקות . הוציאו מהתנור וקררו היטב
הכינו בקבוק רויאל אייסינג לבן ובקבוק רויאל אייסינג ורוד,לקבלת המוצר-
 
התחילו במסגרת,המשיכו לזלף את כל העוגיה ברויאל הלבן.קחו את הבקבוק עם הצבע הנוסף וצרו 5 עיגולים בדפנות ובעזרת קיסם מישכו אותם פנימה-כמו בתמונה 
אפשר להמשיך ולשחק רק תעשו זאת מהר כי החומר מתייבש...
אפשר ליצור צורת ספירלה
המתינו כ-12 שעות,בדקו שהרויאל התייבש היטב ועטפו בצלופן עם סרטים תואמים בקצוות.
תהנו

 

נלקח מאתר bakerella.com