אין לך פריטים בסל הקניות שלך.
סך ביניים: 0.00 ש"ח
                                    מרכז הזמנות ארצי: 04-8266267, ימים א'-ה' 9:00-19:00, ו’ 08:30-14:00
שליח חינם עד הבית בקנייה מעל 299 ₪
הכנת הבצק
|  | ערבבו את חומרי הבצק וקררו ½ שעה. | 
|  | רדדו את הבצק במערוך לגובה של ס"מ ,צרו עיגולים -מומלץ להשתמש בחותכן בקוטר 3 ס"מ-מדובר בסוכריות.... הכניסו לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ל-20-25 דקות . הוציאו מהתנור וקררו היטב | 
|  | הכינו בקבוק רויאל אייסינג לבן ובקבוק רויאל אייסינג ורוד,לקבלת המוצר- | 
|  | התחילו במסגרת,המשיכו לזלף את כל העוגיה ברויאל הלבן.קחו את הבקבוק עם הצבע הנוסף וצרו 5 עיגולים בדפנות ובעזרת קיסם מישכו אותם פנימה-כמו בתמונה  | 
|  | אפשר להמשיך ולשחק רק תעשו זאת מהר כי החומר מתייבש... | 
|  | אפשר ליצור צורת ספירלה | 
|  | המתינו כ-12 שעות,בדקו שהרויאל התייבש היטב ועטפו בצלופן עם סרטים תואמים בקצוות. תהנו 
 | 
נלקח מאתר bakerella.com