אין לך פריטים בסל הקניות שלך.
סך ביניים: 0.00 ש"ח
מרכז הזמנות ארצי: 04-8266267, א’-ה’ 09:00-19:30, ו’ 08:30-14:00
שליח חינם עד הבית בקנייה מעל 299 ₪
מצרכים בקערה:
לערבב במטרפה ידנית עד לאיחוד כל המצרכים
לקחת כ-1/2 מכמות הבלילה ולחלק ל -6 קעריות בכל קערית להוסיף קצת צבע מאכל | |
לשמן היטב את השקעים ולצקת את הבלילות הצבעוניות
לתבנית מאפינס -לא יותר ממחצית הגובה מפני שהן מאוד תופחות
|
|
לאפות בתנור בחום של 170 מעלות כ-15-20 דקות(לבדוק בעזרת קיסם שהמאפינס מוכנים) | |
לאחר קירור להוציא בזהירות מהתבנית ולחכות לקירור מלא | |
לקחת תבנית עגולה קוטר 26"
ולשמן טיפה,לצקת קצת מהבלילה ועליה להניח 6 מאפינס לאחר מכן יש לצקת בלילה נוספת לכיסוי המאפינס-ראה תמונה.
אם רוצים עוגה מאוד גבוהה יש לחלק ל-2 תבניות ולחזור על הפעולה.ולחבר את 2 העוגות עם קרם שוקולד
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כחצי שעה.
|
|
ותגידו אתם-זה לא מדליק... |
נלקח מהאתר cakeappreciationsociety