מצרכים בקערה:

  • 6 ביצים
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות חלב
  • 1 כוס שמן
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 6 כוסות קמח

לערבב במטרפה ידנית עד לאיחוד כל המצרכים

  לקחת כ-1/2 מכמות הבלילה ולחלק ל -6 קעריות בכל קערית להוסיף קצת צבע מאכל
 
לשמן היטב את השקעים ולצקת את הבלילות הצבעוניות
לתבנית מאפינס -לא יותר ממחצית הגובה מפני שהן מאוד תופחות 
  לאפות בתנור בחום של 170 מעלות כ-15-20 דקות(לבדוק בעזרת קיסם שהמאפינס מוכנים)
  לאחר קירור להוציא בזהירות מהתבנית ולחכות לקירור מלא
 
לקחת  תבנית עגולה קוטר 26"
ולשמן טיפה,לצקת קצת מהבלילה ועליה להניח 6 מאפינס לאחר מכן יש לצקת בלילה נוספת לכיסוי המאפינס-ראה תמונה.
אם רוצים עוגה מאוד גבוהה יש לחלק ל-2 תבניות ולחזור על הפעולה.ולחבר את 2 העוגות עם קרם שוקולד
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כחצי שעה.
  ותגידו אתם-זה לא מדליק...

נלקח מהאתר cakeappreciationsociety