מצרכים:

  • 3 קופסאות גבינת מסקרפונה(750 גר)
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
  • 1/3 כוס אספרסו חזק או קפה נמס שהכנתם מ-2 כפות קפה ו3/4 כוס מים.מצונן
  • 1 חבילת בישקוטים (200 גרם)
  • שוקולד מגורד על פומפיה/שברי מקופלת


אופן ההכנה:

מכניסים לקערת המיקסר את הגבינה עם אבקת הסוכר ומקציפים לקרם אחיד.
מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה-תוך כדי הקצפה ומקציפים עד שהקרם אוורירי.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים באיטיות מחצית מכמות הקפה,ממשיכים לערבב עד שהקרם חלק.
שמים את הבישקוטים בצלחת ומטפטפים עליהם את יתרת הקפה
שוברים את הבישקוטים לשניים או שלושה חלקים.
מניחים 3 חתיכות בתחתית הכוס/הגביע ויוצקים עליהם מקרם הגבינה עד לגובה מחצית הכוס.
מניחים שכבת בישקוטים נוספת ומעליה שכבה נוספת של קרם.מפזרים את שבבי השוקולד.

ניתן להגיש מיד

בתאבון