אין לך פריטים בסל הקניות שלך.
סך ביניים: 0.00 ש"ח
מרכז הזמנות ארצי: 04-8266267, א’-ג’ 09:00-18:00,ד'-ה' 9:00-19:00, ו’ 08:30-14:00
שליח חינם עד הבית בקנייה מעל 299 ₪
מצרכים:
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הבצק ללא הקקאו
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, לחלק אחד מוסיפים 2 כפות קקאו, לשים עד שהקקאו יתפזר באופן שווה בבצק.מכניסים למקרר לחצי שעה.
מתחילים:
![]() |
רדדו את הבצק ובעזרת חותכן/כוס קרצו עיגולים.
הניחו 4 עיגולים כמו בצילום (לבן,חום,לב,חום)
|
![]() |
התחילו לגלגל עד להשלמת הפעולה |
![]() |
שימו לב לצילום |
![]() |
ככה זה צריך להראות |
![]() |
חיתכו בעזרת סכין את הגליל שיצרתם לשני חלקים |
![]() |
הניחו את החלק הישר שישמש כבסיס על גבי נייר אפייה |
![]() |
חממו תנור לחום של 160 מעלות והכניסו לאפייה של 15-20 דקות |
![]() |
תראו כמה שזה מקסים!!!
בהצלחה
|